尖沙咀Attic以自家製作手工意大利麵聞名,原來佢在浸大校園有間姊妹店,晚市二人餐65折優惠進行中:$388+10% 有湯、兩個小食、一手工意粉一薄餅,食物質素同環境都幾好嫁!食到$600嘅質素 ,仲有埋餐茶,簡直是我近半年食過最高性價比的西餐晚餐!真係行遠d,就可以食平d!(我九龍塘站行過去10分鐘左右)是日餐湯是南瓜湯,賣相味道都很好👍🏻而且份量都唔少,很滿足!前菜可選凱撒沙律或溫泉蛋配黑松露忌廉炒雜菌,雜菌切得很薄口感不錯,有花時間煮,很入味,去到呢度我覺得食物質素已經超出咗期望🫶小食有粗切薯條配黑松露蛋黃醬,份量超多,薯條夠熱夠脆👍🏻合格有餘 。主食可任選手打意粉一款!我們選了黑松露大啡菇手打意粉😋,意粉粗身微彈牙,掛汁度很高,如果大家鍾意食手工意粉,值得試下~同一般意粉係幾唔同 👍🏻套餐配的是巴馬火腿火箭菜薄餅,店員很好,因為我朋友不吃肉的,就為我們轉成蕃茄羅勒水牛芝士薄餅,餅底是薄脆餅乾底,+$98可把薄餅升級成豬牛雞,見隔離枱有升級,看起來都很不錯 。㊙️一切是最好的安排點解我會黎到咁遠食呢間呢?其實係因為我見到呢間有好多無肉嘅選擇呀!再同埋唔食肉嘅朋友一齊黎食,真係per
尖沙咀Attic以自家製作手工意大利麵聞名,
原來佢在浸大校園有間姊妹店,

晚市二人餐65折優惠進行中:
$388+10% 有湯、兩個小食、
一手工意粉一薄餅,食物質素同環境都幾好嫁!
食到$600嘅質素 ,仲有埋餐茶,
簡直是我近半年食過最高性價比的西餐晚餐!
真係行遠d,就可以食平d!
(我九龍塘站行過去10分鐘左右)

是日餐湯是南瓜湯,賣相味道都很好👍🏻
而且份量都唔少,很滿足!

前菜可選凱撒沙律或溫泉蛋配黑松露忌廉炒雜菌,
雜菌切得很薄口感不錯,有花時間煮,很入味,
去到呢度我覺得食物質素已經超出咗期望🫶

小食有粗切薯條配黑松露蛋黃醬,份量超多,
薯條夠熱夠脆👍🏻合格有餘 。

主食可任選手打意粉一款!
如果大家鍾意食手工意粉,值得試下~同一般意粉係幾唔同 👍🏻

套餐配的是巴馬火腿火箭菜薄餅,
店員很好,因為我朋友不吃肉的,就為我們轉成
蕃茄羅勒水牛芝士薄餅,餅底是薄脆餅乾底,
+$98可把薄餅升級成豬牛雞,見隔離枱有升級,
看起來都很不錯 。

㊙️一切是最好的安排
點解我會黎到咁遠食呢間呢?其實係因為我見到呢間有好多無肉嘅選擇呀!再同埋唔食肉嘅朋友一齊黎食,真係perfect, 好難得佢成餐所有嘢都可以食🥳🥳🥳