呢間野食開幾年,住係附近,五分鐘都唔洗 成日落去食同打電話叫雖然食物質素每況愈下,但相對比區內其他不錯,食物質素退步唔緊要,但服務態度無就好唔掂!!!!!!!!!!!!!!!!!話說屋企做緊野肚餓叫下午茶,以往叫1個下午茶都送,而且成日叫,都無問題今日打去叫左個下午茶公司三文治,當我講地址果陣,佢:''嘩一聲 話最少叫2個餐''仲話叫我落黎拎我同佢講:''平時我叫開都得 熟客黎 之前都無問題''佢同我講:''熟客都係咁話''仲叫我下次要買2個先送得 之後就我地收左線 我心諗:你好似皇恩浩蕩咁佢張野都無表明最少要幾多個餐...我嬲嬲地打返去取消....原因係我食個TEA都要比說話我聽同受氣估唔到成日食..光顧都受到咁既服務..我想講當初你地細鋪搬大鋪都係由一班熟客擁戴同支持我手頭上有野做行唔開,先叫外賣,我叫外賣仲要受氣比說話我聽..
今日打去叫左個下午茶公司三文治,當我講地址果陣,
佢:''嘩一聲 話最少叫2個餐''仲話叫我落黎拎
我同佢講:''平時我叫開都得 熟客黎 之前都無問題''
估唔到成日食..光顧都受到咁既服務..
我想講當初你地細鋪搬大鋪都係由一班熟客擁戴同支持
Delivery