2018-01-27 2404 views
冬天系🍓特盛的季節,作為草莓🍓控既我,系某日經過sweet house cha cha 買完大判燒就俾格離cake shop個廚櫃吸引左😂而間cake shop來自Japan,平時系cuty super成日經過見到,但都未試過,今次有機會可以一試買左2件cake反屋企同大少share食。要左件皇牌cream cake同1件🍓 tart,2款都好好味。先講個cream cake,連平時5好cream既我都食左好多,佢1 d都5膩,仲好滑,d草莓帶微酸,個好紅潤好味好香,食到最尾仲好回味另一件🍓tart又系好正!佢草莓入面有吉士下層系蛋糕加tart,尼個比較重牛油,所以有d膩,share食岩岩好!值得一👍🏻佢個tart系厚tart底,所以正正系小妹杯茶,勁好食一定會encall!
買左2件cake反屋企同大少share食。