2021-06-20
📍OneThird📍推介元朗良心cafe小店💛呢間目前喺元朗排名第一位🥇主要賣咖啡同輕食,室內外都可以坐,環境好舒服🌴輕食主要賣烤酸種麵包,個人非常喜歡酸種麵包煙韌嘅口感!🤤🤤麵包上面嘅配料都幾特別,今次食咗味噌雞胸肉蘆筍酸種麵包配水煮蛋!好驚喜嘅喺雞胸肉好嫩滑,特別鍾意佢嘅味噌醬淡淡地,唔會太濃太重口味😻另外仲可以加錢追加炒蛋/維也納腸/酸種麵包等等!上次仲食咗白蘿蔔豆腐酸種麵包,第一次見到咁嘅配搭,非常推薦大家試下!食落凍凍地,感覺好健康🤣雖然咖啡價格偏貴少少,但味道都對得住價錢,今次expresso tonic嘅咖啡豆沖出嚟仲帶點酒味,非常特別😹另外,幾鍾意小店等位喺留聯絡電話嘅方式,就算多人等都可以去附近行下,唔洗企喺到曬👍🏻.推薦指數:🥃🥃🥃🥃🥃(爆分)
推薦指數:🥃🥃🥃🥃🥃(爆分)