住客有75折就去試下喇🤓無訂位,去到同食完都係得同一台客,環境寧靜。我哋叫咗肉眼扒(五成)同埋和牛漢堡+蘑菇(四成),兩樣嚟到啲牛係差唔多九成,同埋個和牛漢堡加漏咗蘑菇,最後cancel佢算了~但係都要值得讚嘅,係就算差唔多well done,啲肉都容易咀嚼同埋吞到落肚,所以推介比鍾意well done嘅朋友。肉眼通常都有肥肉,我都預左既,我今次依塊差唔多100g都係肥肉,一個女仔食還可以的。另外嘢飲係無酒精既Red lover,其實就係西瓜汁加七喜,飲落都有啲西瓜肉,我覺得好好飲👍🏻整晚有兩位一男一女員工,兩位服務態度好好,只係女員工未熟酒店discount同埋有小小緊張既感覺。同埋最後埋單等左5分鐘都未見有人可以幫手處理。Anyway 有75折我食得好開心🤓🕺🏻
2024-02-13
$310 (Dinner)
  • Red  lover