2017-06-01 145 views
第二次黎呢度任飲任食磯燒放題,呢度嘅海鮮拼盤真係好新鮮好有份量,吸引我再嚟食,除此之外佢地既員工仲好好,成日走埋嚟問使唔使幫手,真心覺得好Nice。贈送呢個海鮮拼盤一嚟到不得了,帶子大大粒,蠔同聖子大大隻好juicy,鮑魚大粒極鮮甜,個蟹蓋燒完啖啖蟹膏好惹味。另外免費點餐:刺身有10幾款俾你選擇,刺身新鮮清甜,不過呢度嘅Wasabi幾勁,注意唔好啫太多。我點燒有機菠蘿簡直係至愛、廣島焗蠔可口,蠔味濃而不膩,鮮甜味美,鹽焼海蝦夠香口,而且啖啖肉,鹽燒雞軟骨香脆又有嚼勁千禧塔係由甜蝦、拖羅、三文魚子而成,精緻美味,芝士皇帝蟹中芝士為蟹肉添加鹹香味道,滿口鹹鮮滋味
喜愛的芝士年糕口感豐富,「芝」味濃郁和紫心香芋丸的香芋味道非常濃郁,金黃酥脆甜品飲品都有好多選擇,最後我揀咗乳酪、車里子慕絲蛋糕、雪米糍嘅香芋好好味。食物選擇有唔同項目分別有六至10幾款,就算自助區都馬虎,不過大江戶要提前book位,因為真係幾full,$300任食高質素放題值得推介

增送海鮮拼盤
蟹蓋