2018-12-26 57 views
朋友是vip推薦來試試,星期六12:30到食lunch,唔多人。可能小店想做多點生意,轉了卡位為全部細枱,真係有點迫夾幸好今次3人來,有個吉位放衫同袋。set lunch價錢約$70起,店都有做優惠,可訂位時查詢一下,折扣後都抵食。店有甜品師傅,所以面包都係自家做。湯同包味淺,朋友覺得較健康😄湯份量不多,碗為何面咁大呢😂雜菌意大利飯,味ok但不夠香,飯心有點生一粒粒過種,喜歡這口感應該幾喜歡食。辣蕃茄醬大蝦意大利粉,少少辣好好味,唔食得辣嘅朋友都覺得好味,蝦是冰蝦,實實彈彈的,朋友都幾喜歡這蝦味道,我就一向都少食煮餸蝦,所以這不是我杯茶。芝士墨魚汁PIZZA,忘了幾多色嘅芝士,開頭會怕墨魚汁整到成咀黑唔試,但後來知道這個pizza係加墨魚汁猜皮,會令puzza皮更脆香唔會黑色牙齒咀就叫黎試試。上枱真係好香,食落真係好脆好香,佢有d芝士粒,食落味道更有層次記住襯熱食。食物質素ok,就是座位太窄,食完有d口渴(可能我地講得太多嘢口渴🤔),不過都值得黎試試
幸好今次3人來,有個吉位放衫同袋。

記住襯熱食。