2020-12-01 1047 views
鍾意西班牙菜,隔一段時間就會想食Tapas, Paella, Iberian ham...😋呢間三層嘅餐廳,一去到已經好鍾意個環境,地下係bar area,以綠色同植物營造出特別嘅感覺,好舒適!上面兩層係餐廳,目測見到二樓大部份係一大班人gathering,上到三樓就全部係2-3人食飯,可見餐廳安排坐位也有一番心思今餐係二人生日飯,本來打算試多啲tapas,心目中已經有啲選擇,點知一打開menu就比個juicy lobster rice吸引咗...最後,係餐廳servicer好詳細咁比suggestion我哋去落order,服務值得一讚食物:Juicy Lobster Rice: 推介!味道好香濃,唔膩龍蝦🦞多肉有羔!兩個人食其實唔吃力,不過就未必可以同時食到其他野Broken Egg: 好味!可以揀Iberian ham or truffle。我揀咗ham,有少少鹹,但配上蛋同薯仔同食就相當不錯還有值得一提嘅蘸麵包醬,呢度係用sour cream 同一個微辣嘅蕃茄香料醬,兩個醬都同酸種麵包超夾喺度食生日飯好開心,因為餐廳會一行人走嚟唱一首好開心嘅生日歌!😂總括嚟講,呢間餐廳確係幾好!

食物:

總括嚟講,呢間餐廳確係幾好!我會再返嚟試埋其他tapas㗎!

Juicy  Lobster  Rice
Broken  Egg