今日同朋友黎試下呢間好評甚多嘅餐廳😝-餐廳幾大,坐位幾闊落,有兩部電視,一部播無線,另一部播now,我嗰日仲有英超睇!!感覺係幾啱一大班人gathering嘅好地方🥳當日同行朋友遲咗二十分鐘,我就足足坐咗咁耐都冇嗌嘢食,都冇俾人催落單,食幾耐都唔洗怕俾人趕😂👍🏻-食物方面,晚餐選擇都唔少,價錢都幾抵,drink menu有兩版,應有盡有😋-我哋嗌咗安格斯牛肉漢堡+脆薯皇🍔🍟 個漢堡好大個,肉扒好厚,加埋芝士同醬汁好好味😍,而且麵包上面有好多芝麻,食落更香,不過個扒就有少少乾🧐 至於薯角都好夠脆,唔知係咪因為連埋皮炸,食落有更濃郁嘅薯仔香味🥔 點埋茄汁成個組合就真係無得輸🤤-另外都嗌咗個蒜香三文魚燒極黑豚珍珠飯🍚三文魚煎完有啲油香,再加埋蔥蒜香氣幾好食🥳 黑豚肉有少少乾,不過勝在豬肉味夠濃,用嚟送飯啱啱好🐖-仲加10蚊配左杯鮮奶綠茶,抹茶味好濃郁,甜度亦唔高,對想健康啲既女仔黎講係一個好選擇🍵-總括而言,呢間餐廳價錢唔算貴,食物味道又唔錯😋 如果撞正有足球賽事,約班朋友去食個飯,飲杯野都係一個唔錯嘅選擇🥳⚽️
今日同朋友黎試下呢間好評甚多嘅餐廳😝

我哋嗌咗安格斯牛肉漢堡+脆薯皇🍔🍟
安格斯牛肉漢堡•脆薯皇

安格斯牛肉漢堡

蒜香三文魚燒極黑豚珍珠飯

鮮奶綠茶

2019-02-11
$73 (Dinner)
安格斯牛肉漢堡•脆薯皇
安格斯牛肉漢堡