2022-08-13 1664 views
中環比利時菜🇧🇪推介🌟澳洲青口🥳〰️〰️〰️〰️〰️👅 #yumyumfood中環✨ 今次黎到呢間主打食比利時菜既連鎖餐廳👍🏻整體食物質素都屬正常水平 嚟到既就一定要試下佢地既澳洲青口😋兩個人嗌左半份 數量都幾多 仲要隻隻都好新鮮 口感勁嫩滑🤤👍🏻我地簡左地中海風味 好惹味♡︎另外仲配左薯條同酸種包可以點汁食 推介大家𝚝𝚛𝚢𝚝𝚛𝚢🌟😆!!!✨ 最後仲叫左個比利時窩夫🧇面頭有巨型既蛋白糖霜 下面就兩塊窩夫夾住雪糕🍦窩夫較淋身 如果有外脆內軟既口感會正啲 但就好啱打卡既😎📸✨呢日係同朋友興祝生日🎂book位果陣remark左 所以叫左甜品都會幫我喺碟邊寫左字🎈仲有職員一齊唱生日歌 特別有氣氛🥳✨餐廳環境好舒服 樓底夠高 座位寬敞 配埋歐陸式裝修風格😍係打卡/ 興生好選擇🥳~🍴𝟷/𝟸 𝙼𝚎𝚍𝚒𝚝𝚎𝚛𝚛𝚊𝚗𝚎𝚊𝚗 𝙼𝚞𝚜𝚜𝚎𝚕𝚜 $𝟸𝟼𝟻🍴𝚂𝚝𝚎𝚊𝚔 𝚝𝚊𝚛𝚝𝚊𝚛𝚎 $𝟷𝟿𝟻🍴𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑 𝚜𝚎𝚝 - 𝚂𝚝𝚎𝚊𝚔 $𝟸𝟼𝟻🍴𝚆𝚊𝚏𝚏𝚕𝚎 𝙱𝚘𝚖𝚋 𝙰𝚕𝚊𝚜𝚔𝚊 $𝟷𝟺𝟻📍 FRITES Belgium on Tap🔍 中環皇后大道中152號皇后大道中心地舖
中環比利時菜🇧🇪推介🌟澳洲青口🥳
〰️〰️〰️〰️〰️