2024-04-18 369 views
今日去荔枝角工業中心附近做facial , 因有啲趕時間, 又未食lunch , 治療師介紹我落樓下地庫食, 佢話咗到有個food court, 好多野食.我就即管試下, 去到見到選擇都多, 價錢又唔貴, 最後揀咗食烏冬.職員態度都好好, 出餐速度快,約10 分鐘已經有得食.鹽燒三文魚湯烏冬(加$5 轉三文魚濃湯烏冬): 餐廳好細心, 三文魚同湯烏冬分開上, 個鹽燒三文魚好新鮮, 煎到外脆內軟, 啲肉質-啲都唔鞋口, 個面加咗少少鹽, 味道更可口, 個三文魚濃湯值得加$5 轉, 好香魚湯味, 應該幾足料, 差唔多飲晒下次再嚟可以試吓其他野食

職員態度都好好, 出餐速度快,約10 分鐘已經有得食.

下次再嚟可以試吓其他野食
2024-04-11