2023-05-31 113 views
🧋🧋🧋推薦!甘蔗青茶☑️甘蔗青茶 - $32 如果可以,每次我都一定會叫去冰,因為擺耐左都吾會淡晒冇晒味,甜度要了二分糖,但已經夠甜了,下次要試一分糖😂。甘蔗味十分清甜,30幾度飲,真係下暑嘅良藥,而青茶係輕碳焙烏龍茶,烏龍茶味好出,我覺得好好飲。☑️+綠茶凍$5加左綠茶凍,吾係間間有,綠茶味幾濃,同青茶好夾,佢吾係好似珍珠甘一粒粒,而係一大舊擺落去,綠茶凍晶瑩剔透,但一啜就會散,值得encore。🔸迷客夏🔸地址:觀塘觀塘道418號創紀之城五期L1層11號舖其他分店: 銅鑼灣、旺角、尖沙咀、將軍澳、黃大仙、荃灣、九龍塘、屯門、馬鞍山、上環#迷客夏 #台式飲品店 #廢水 #apm #珍奶 #milksha #甘蔗青茶 #綠茶凍 #走冰 #烏龍茶
🧋🧋🧋
推薦!甘蔗青茶