2024-08-22
呢間日式放題餐廳網上好評眾多,主打任食壽喜燒🔥 真係抵到爆!佢哋分咗五個級別,最平$228就可以食到,今次我哋食咗最豐富嘅Level 5,一次過可以食到115款嘢食😋 真係眼花撩亂!Level 5 嘅重點就係任食日本和牛🥩、海鮮🦞、刺身🍣、壽司🍣、炸物🍤、甜品🍮同火鍋配料🍲,每個人仲有一份日式梳乎厘班戟🥞。最正係開張限定,每4個人仲會送原隻龍蝦刺身🦞!我哋試咗山形縣產藏王和牛,質素真係唔錯👍 雪花分布均勻,入口軟嫩,真係好好食🤤!另外,仲可以加錢食埋宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛,真係超有驚喜🤩!點上蛋漿更加滑溜🥚,入口即溶,加上惹味嘅壽喜燒湯底🍲,真係冇得輸!刺身方面,我哋試咗帆立貝🐚、季節魚🐟同三文魚🍣 全部都好新鮮,口感一流。另外每個人仲會送一個壽司拼盤🍣,有拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩等等,真係好豐富!炸物方面,我哋試咗日本廣島蠔🦪、鮑魚🐚、芝士年糕🧀、迷你一口芝士🧀、蟹肉忌廉薯餅🥔、炸蠔🦪、炸雞🍗、炸餃子🥟等等,全部都係熱辣辣🔥,新鮮炸出,香脆可口,唔會油膩~自助區有火鍋配料🍲、關東煮🍢、咖喱飯🍛、百味堂雪糕🍦、棉花糖🍭等等,真係任你食!最後仲有即制嘅日式梳乎厘
自助區有火鍋配料🍲、關東煮🍢、咖喱飯🍛、百味堂雪糕🍦、棉花糖🍭等等,真係任你食!最後仲有即制嘅日式梳乎厘班戟🥞,真係好滿足!
呢間餐廳嘅和牛質素真係唔錯👍 好有驚喜🤩,座位寬敞,有日式榻榻米同獨立包廂,環境舒適。好適合同朋友聚會,氣氛好好,一定唔會失望!