2023-01-08 49 views
食過幾次,特登帶朋友試下,呢間餐廳經常都推出新意有創意的菜 💖👍今次又有唔同嘅菜單🤣​🔅 川式涼麵(肥牛+ 牛肚)$50可以挑選幾個單獨的配菜,今次揀咗肥牛同牛肚。攪拌均勻裏滿醬料 口感筋道又厚實🤭和涼皮真的有區別 ,更加勁道爽彈,面勁道爽口,青瓜、紅蘿蔔簡直絕配,味道超級好!💖🔅 韓式道地封門牛柳石鍋飯 $72底部滿滿的鍋巴,太爽!脆脆的嚼著特別香😋 牛肉給的分量都好足,韓式辣醬伴飯,撈飯好好味。🤣🔅 明爐烤鱸魚($172)套餐包一個米線及一杯飲品,特別講一講,特飲真係超級大杯🤣🤣金湯即是南瓜湯,辣味香口惹味。上枱時魚已經煎熟,放在爐上加熱,成盤海爐都幾大條,又厚肉,配料有粟米、豆卜、芽菜、蓮藕。朋友仲叫咗奄仔蟹米線,我自己唔食海鮮,朋友都話好好食,蟹膏飽滿,香氣馥郁。

​🔅 川式涼麵(肥牛+ 牛肚)$50

🔅 韓式道地封門牛柳石鍋飯 $72

🔅 明爐烤鱸魚($172)

2023-01-05
$100 (Dinner)
  • 明爐烤海鱸