2022-04-24 147 views
呢間餐廳黎左好多次,地理位置方便,價錢又合理呢個鴨一啲騷味都冇,而且煮到好淋,肉質幾滑,份量又大!再加埋油飯、魚仔、青瓜等配料,都幾好味😋係一碟絕對回購既菜式!巴東牛肉份量都唔細,牛肉都煮得幾入味,但椰漿份量相對較少,只有本身既汁味,相對差咁啲。用既係椰漿飯,煮得粒粒分明,份量夠大碗,可惜椰漿味偏淡。可能因為我係一個重度椰漿控,所以覺得呢碟菜式既椰漿味偏淡🤔鹹蛋黃炸魚皮味道唔錯,好香鹹蛋黃味,只係唔係新鮮炸岀黎,係凍既,所以溫度不足扣左好多分😪班蘭糕一般,冇乜班蘭味,而且似啫喱,落左比較多粉,唔推薦🙆🏻‍♀️之前叫開喇沙麵、海南雞、肉骨茶,都唔錯,下次黎可能叫番以前叫開個啲😜
呢間餐廳黎左好多次,地理位置方便,價錢又合理

2022-04-21
$110 (Dinner)