2010-05-06 60 views
泉章居這個名字聽就聽了好多年,但一直都唔知佢係食咩嘢!今次食母親節就選了呢度,終於可以試吓啦!訂了檯,7:00pm來到,已經坐滿客人,他們有套餐選擇,都幾抵食!但我們選擇散叫,點了菜之後大約10分鐘,就上菜算幾快!鹽焗雞 ~ 無咩多餘肥膏,食落啖啖肉,點埋個沙薑醬更加正!荔芋香酥鴨 ~ 炸得好脆!食落口唔覺油膩!鴨肉也炸到脆口,所以食落就稍為乾身咗少少!鴨同芋蓉嘅比例就芋蓉多D炸鮮奶 ~ 個脆漿炸得好脆!但就唔係好食到奶味!點沙糖一齊食就會好D,還有,上檯時最好等一陣先食,如果唔係會”辣”親個咀!金銀蛋莧菜 ~ 味道唔會過鹹,菜煮得剛剛好,平時唔”好”莧菜嘅我都覺得好好味!亦都是我們最快清咗嘅一碟餸!仲有糖水送,係馬蹄西米露!真材實料!絕不流水!侍應也好有禮貌

鹽焗雞 ~ 無咩多餘肥膏,食落啖啖肉,點埋個沙薑醬更加正!

!鴨同芋蓉嘅比例就芋蓉多D

鹽焗雞
金銀蛋莧菜
炸鮮奶
荔芋香酥鴨
馬蹄西米露
2010-05-05
$100 (Dinner)
Celebration
Mother's Day