2018-02-27 39 views
如果搭交通工具,呢度嘅位置的確要行一段路。不過如果揸車的話,呢度就係好選擇,因為左近車位任你泊,加上呢度食嘢無限時,落地玻璃門又睇到出面,都唔錯㗎~食咗呢個餐,我家細佬已經响其他店食過幾次,話質素好唔錯,有機會要試試,所以$288都無懸念~因為同行有小朋友,所以揀咗bb辣雞煲,食咗一啖已經決定下次一定要試中辣,佢嘅「麻」好夠,辣味亦夠惹味,而且份量好足,雞肉亦唔似得有啲店得層皮同骨,而係啖啖肉,好滿足。再嚟海鮮盤,雖然2人份只得半隻蟹,但隻蟹肉質好鮮甜,好想enchore呀~蚌類亦非常新鮮鮮甜,蟶子皇完全無沙,大蝦好爽口,係好有質素嘅海鮮盤呀~生蠔煮後無縮水,絕對係靚料~手切牛肉味香濃,有嚼頭得嚟又唔靭,嗜牛人士一定大滿足~孩兒對魚皮同響鈴極為鍾愛,仲話唔放湯一樣仲好食強烈推介呢兩款蝦滑及墨魚滑,蝦滑故意加入完整蝦肉,墨魚滑亦係加咗墨魚片,口感層次豐富得多~任食嘅丸類同雲吞餃子等,老實講,其實都好好食,但我哋兩個老人家已經飽到不得了。我諗呢個就係真的假不了~燕窩燉蛋白,甜度適中,但質感非常幼滑,絕讚~ps:呢度嘅員工尤其係有位樓面姐姐非常周到,好好禮貌兼時刻留意住我哋嘅需要,今時今日呢

生蠔煮後無縮水,絕對係靚料~

手切牛肉味香濃,有嚼頭得嚟又唔靭,嗜牛人士一定大滿足~

孩兒對魚皮同響鈴極為鍾愛,仲話唔放湯一樣仲好食

ps:呢度嘅員工尤其係有位樓面姐姐非常周到,好好禮貌兼時刻留意住我哋嘅需要,今時今日呢啲員工真係典範,畀個like你~