2016-07-02 524 views
搜紫紫,一見到個 menu 已經覺得藍莓,香蕉同 yogurt 勁襯! 店員一放低即刻急不及待試左一啖,藍莓,香蕉同 yogurt 嘅味道平均分佈,餐廳仲加咗蛋白粉令到杯野有少少蛋白粉獨有嘅味道,用蛋白粉黎整 smoothie 都係第一次,感覺好特別,營養又夠豐富,正。蘋果帆立貝沙律,沙律菜夠哂新鮮,特別鍾意佢切碎啲青蘋果同埋車厘茄加埋落去個沙律度,咁就可以增加酸甜嘅調和感覺啦,另外個黑醋亦都係好好味,用帆立貝黎併沙律我都係第一次咋,感覺都唔錯。黑松露鵝肝多士,呢個多士比起出面食到嘅質素高好多,之前食過出面嗰啲好多都係硬掘掘,凍冰冰嘅,呢個就脆卜卜又夠熱,好明顯就係啱啱烘好架啦,另外鍾意鵝肝上面嗰啲黑松露,原來同個鵝肝係會好夾,鵝肝方面就夠哂滋味啦,煎得夠香又肥美,真係好想再嗌多一碟啊。牛油果醬煙三文魚薄餅, 近排愛上咗呢一種薄度比梳打餅更薄嘅薄餅,向來都鍾意食牛油果,呢個牛油果醬酸酸地,加上三文魚同芝士,真係冇得彈啊。燒原汁德國豬手148, 呢碟真係不吃不可,個皮燒得勁脆,唔會燒得太硬,之前食過有啲都仲係咬唔開既添,另外佢個三個醬汁都係有調過味既,簡單到就算連茄汁都有,連醬汁都咁一絲
搜紫紫
蘋果帆立貝沙律
黑松露鵝肝多士
牛油果醬煙三文魚薄餅
燒原汁德國豬手
燒原汁德國豬手148, 呢碟真係不吃不可,個皮燒得勁脆,唔會燒得太硬,之前食過有啲都仲係咬唔開既添,另外佢個三個醬汁都係有調過味既,簡單到就算連茄汁都有,連醬汁都咁一絲不苟,呢間餐廳食得過啦。
2016-06-22
搜紫紫