自從華嫂搬咗都未嚟過,見佢話今日星期一端午節照常營業,而且又無Lunch Break,所以直接開車過嚟試!新位置近天水圍站附近,渣車係High Way一出就得,係比以前叫做遠咗少少(上水出發),但今日無阻我食華嫂嘅決心。指示清晰,泊車位都清楚,只是等咗一陣車位。有自助取票機,如舊店設有等候區(左邊),大約等咗15分鐘多少少便有位,仲要咁好彩坐室內,簡直好開心!芫荽皮蛋肉眼筋豬潤米線 + 冰花奶茶 + 招牌芝士蛋咸牛肉豬仔包 係我必點之選。芫荽皮蛋湯底好味、肉眼筋夠腍、豬潤好味🤤 鹹牛肉豬,真心無得輸,未食過真係要試吓!食咗N次嘅心得:1. 唔好三五成群約埋朋友去食,等位有排等2. 一去到即刻取票先3. 等位時睇到食乜好,省卻時間4. 預咗好大機會坐室外,夏天帶定扇仔

食咗N次嘅心得:

招牌芝士蛋咸牛肉豬仔包

芫荽皮蛋肉眼筋豬潤米線
2021-06-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$83 (Lunch)
招牌芝士蛋咸牛肉豬仔包
芫荽皮蛋肉眼筋豬潤米線