2019-08-20 305 views
之前意粉屋係新城市地下 而家搬左上7樓好似唔係咁多人知道 星期五晚7:00鐘嚟食都仲有位 新鋪嘅裝飾用淺色爲主 感覺舒服 仲多左個bar 位.一班朋友嚟食可以每樣野食都叫d 試到好多款 食左好多野 揀幾樣介紹下啦 .藜麥牛油果沙津:味道普通啦 無咩特別 當頭盤refresh下都ok炸洋蔥圈: 炸得好脆 雖然真係好熱氣 但會食唔停口 蕃茄帶子意粉:得3粒帶子有d少 不過意粉味道唔錯 仲有少少辣味千層面:見到面個層芝士都流哂口水 次次嚟親都必點 有大量蕃茄肉醬 食完一舊又encore多一舊 真係停唔到口 不過好快會飽🤣叫完野食上菜速度好快 想快d趕你走咁 佢入座計得75分鐘 想坐耐少少傾下計都唔得

炸洋蔥圈: 炸得好脆 雖然真係好熱氣 但會食唔停口

炸洋蔥圈

千層面

$140 (Dinner)
炸洋蔥圈
千層面