2004-09-20 9 views
上星期同同事出去做野,lunch 返公司時經過國金,發現佢搬左新鋪位,仍然响同一層只係搬過隔離幾個鋪位(而家近Pacific coffee那邊),見好耐無去過,就又同同事去試下呢度打正健康招牌,午飯時間都幾多人,等左一陣先有位,放眼所見都係以外國人同白領為主.我揀番最愛既tandoori chicken wrap同berry buzz(係fruit smoothie),同事就要左thai chicken wrap同一杯mixed fruit juice. 兩個wrap即場烘番熱,size幾大胃口細既女士一定食唔晒. 兩款wrap都係較鍾意tandoori,醬汁較惹味,Thai那款的green curry sauce太淡,不過就較多蔬菜. 我杯berry buzz今次打得麻麻地,似乎落得太多冰搞到淡晒, 同事就話杯juice都幾唔錯. 呢度食物都係針對女仔口味為主,男仔可能嫌太清. 呢度既菲藉侍應服務態度仍然麻麻,冇笑容之餘講野仲硬崩崩,又成日催促你叫野食,都幾討厭~ 除此之外,呢度都坐得幾舒服, 仲有電腦可以上網添