2018-05-16
成日覺得旺角嘅樓上cafe好難發握出嚟,今次就係朋友介紹,話一次盲中中上咗去又發覺幾好,咁我就試下先😛店員帶我入呢個房係另一邊大房嚟嘅,佢係透明玻璃望到旺角出面五光十色嘅街景呢邊唔會見到店員,但有咩事都可以禁鐘搵佢地力量呢杯係士多啤梨溝菠蘿梳打,飲落真係好重士多啤梨味,似平時飲士多啤梨酒個種味😛 甜嘅士多啤梨味過咗就會有少少菠蘿味,仲有啲果肉可以食藍莓乳酪平時去啲樓上cafe好易會中伏,但呢杯好飲😍 完全唔係藥水藍莓味,仲要幾大杯,非常足料!黑松露野菌忌廉意大利飯超讚!好濃味,好黑松露同好芝士!個汁好黏,但又唔會太漏,飯粒有咬口,份量大到女仔可以兩份食👯 完全係西餐廳嘅level😋 擺脫一般人對cafe嘅理解心太軟係我最鍾意嘅甜品,所以忍唔住叫咗!第一次食到個心太軟蛋糕出面烤到有少少脆😛 同埋個蛋糕皮好薄可以睇到佢有幾流心🤤男朋友話覺得個價有啲貴,但其實cafe就係貴在可以俾你同成班frd食野同傾好耐計~ 而唔似其實餐廳會expect你食完就走,所以想同朋友聚會就最啱嚟cafe la
呢邊唔會見到店員,但有咩事都可以禁鐘搵佢地
力量
藍莓乳酪