2019-05-19 817 views
喺香港要食到平靚正嘅拉麵真係少之又少,一講起拉麵大家都應該會諗起一X,但係唔知道大家覺唔覺得佢嘅質量越嚟越差!相反係屯門嘅呢間小店嘅拉麵仲好食!今次叫咗黑蒜油拉麵,麵質唔會過硬亦都唔會過淋,湯底好濃郁,好重豬骨味!!!而最值得一讚嘅絕對係佢嘅叉燒!曾經食過最差嘅叉燒係薄到好似得一片瘦肉咁樣!!!但係一到嘅叉燒真係一舊肉嚟嘅,而且係一個厚嘅肉,肥瘦適中。最重要嘅係佢入口即溶!今次都叫多咗支嘢飲,呢度飲品都係日本進口,但係價錢就比出面平!一支日本進口嘅飲品呢度都只不過係$20一支!絕對值得一試! !雖然呢度位置唔多,如果晚飯時間可能都真係要排下隊等多陣,但係呢一度嘅食物質素,以及服務態度,絕對值得大家等多一陣入嚟食架!