2022-08-30 1206 views
💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♂️教會社企健怡香草檸蜜雞扒配牛油果田園沙律一睇賣相就知道豐富啦,一開始見好多台都叫呢個,我就跟風~檸檬汁非常清新,比一般嘅千島醬/沙律醬健康,唔夠酸可以擠檸檬🍋,非常貼心!沙律菜除咗有普通羅馬生菜,亦都有少量嘅紫椰菜、車厘茄、紅洋蔥🧅,唔會好單調。重點當然係塊雞扒,肉質非常之鮮嫩,香草味好出,同檸檬汁一齊食好夾!單層雞扒芝士漢堡配薯條及沙律菜份量依然係好足,如果叫雙層,就會成座山咁高。沙律菜配嘅汁係麻醬,當然好好食啦,但係食完漢堡,都想有啲健康啲嘅菜中和返嘅…另外,個薯條好咸,應該係廚師唔小心重手左🥲整體而言,呢度所有嘢都性價比極高,學生或者長者仲有八折,係觀塘區嘅一粒寶石!希望大家多多支持社企❤️
💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♂️教會社企

健怡香草檸蜜雞扒配牛油果田園沙律