2022-08-31
兩公婆假期休閒遊,公老精心安排先帶我西環高街嘆特色意大利三文治同Gelato, 平時去旅行先會享受到,疫情困擾多時,唯有自己去揾情趣吧。小店坐位較少 數埋10多個不過就有齊叉電供應,真係黎嘆個早餐,或者下午茶黎叉叉電嘆杯coffee無得輸。店員好親切 大部份熟客多 有傾有講第一次幫襯會介紹佢地特色比我地。Menu簡單 Breakfast combo或者Italian combo都覺得經濟實惠 不過Breakfast就做到11:00前架咋所以我地都算左italian Combo Alba $78 + $25 for 1 Drink Classic chocolate 風乾火腿配軟芝士佐松露油 麵包 烘得香脆 惹味風乾火腿帶鹹香 芝士火箭菜配埋新鮮蕃茄片好好味,無介紹錯。Tridente風乾火腿茄子配布拉芝士佐蘿勒醬 $55 + 杯Dirty 老公揀左呢款夠濃味嘅 同樣風乾火腿 不過軟身芝士香濃蘿勒醬另一風味。麵包 烤得剛剛好脆脆。其實佢地都有自家coffeelin sigatures架 下次要試下。重點要食Gelato揀左兩款Guava同white peach yogurt 好好味清新帶
店員好親切 大部份熟客多 有傾有講
第一次幫襯會介紹佢地特色比我地。
Menu簡單
所以我地都算左italian Combo
風乾火腿配軟芝士佐松露油
Tridente
重點要食Gelato揀左兩款
Guava同white peach yogurt
好好味清新帶香甜 柔軟又滑帶點糯。