2015-07-12 1706 views
有夢想既後生仔女!我今日黎支持你地~一次咁多啦~叫左個全日早餐,加左$20+腸同薯餅之後叫左個蘆筍汁意粉再加奄列(推薦)2杯咖啡(dirty & magic)全日早餐,無出面的咖啡店咁多野食(起碼無左茄汁豆🙊)味道又無咩特別的,係蘋果上的酸薄荷汁比較特別清新,岩曬今日咁熱既更氣。加$20的腸同薯餅⋯唔好提⋯感覺好似俾人呃左咁,質素比普通低半級啦為有咁評。意粉比較乾身,無咩蘆筍的味~亦都無送既個意粉,真係乾綠色意粉加2條半條既蘆筍+埋菜裝飾。奄列係當中的最好,蛋唔老,入面有芝士栗米3色辣黑胡椒!個黑胡椒真係好重要,帶曬成個味出黎,加埋少少栗米既甜味,食曬都唔覺流,有仲想食落去的意思!!👍咖啡2杯都好重奶味,但整個個員工同我地講咖啡分別有2/3層咖啡同牛奶製作而成。3層咖啡既飲唔到有3層味,只飲到2層⋯奶同咖啡!哈~飲過既朋友會明我講咩!整既時候已經⋯2個咖啡⋯因為密度既問題,未入口已經mix埋左啦。🙈🙊dirty 係3層(2層咖啡+1層凍奶,所以係底凍面熱既飲品,好少係出面會有呢款凍熱合一的飲品。)Magic 係2層既咖啡,全杯都係熱的,都係奶味重啲,無咩咖啡味既。外話,舖仔細細,又近廚
有夢想既後生仔女!我今日黎支持你地~
一次咁多啦~
叫左個全日早餐,加左$20+腸同薯餅
之後叫左個蘆筍汁意粉
再加奄列(推薦)
2杯咖啡(dirty & magic)
外話,舖仔細細,又近廚房,啲聲困住左,比較嘈(啲煲煲餐餐聲),但同時會聲到班後生仔女邊煮邊傾計唱歌抵消左~感覺幾熱血。
仲有呀,佢地間咖啡店滿人後會介紹客人可以去隔離舖到試食pizza,互相支持對家的後生仔女舖!(但亦都有可能有可能係佢地開多條血路啦~因為都見隔離舖會黎佢地廚房拎料走返去舖頭既)
Anyway~加油呀!後生仔女!
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)