2024-09-21 89 views
之前bookmark過但結業都未去過,而家重開快啲去試試。食物🥗猴頭菇漢堡(純素)$130- 出街食漢堡要純素好難,因為好多時塊包會加奶粉、牛奶、牛油等等。呢個漢堡純素得黎仲好軟熟,仲係我最愛嘅黑色麵包。我都唔知點解對黑色麵包情有獨鍾。猴頭菇處理得好好,冇苦味。仲有塊素漢堡。食晒都好飽。仲要配半碟薯條,唔想浪費但真係食唔曬。下次要幾條夠喇😅🥗Keto all day breakfast - 材料豐富有椰菜花、藜麥、沙律菜、窩夫、橄欖、蕃茄、炒菇、仲有芝士同埋乳酪!!好高蛋白質呀🤩營養豐富!🥤keto Avocado shake -Besame mucho AvocadoMilk Shake 綠油油奶昔$68- besame mucho原來係西班牙文,意思係kiss me a lot,亦都係一首好出名既歌曲。改名好有心思切合音樂主題👍🏻🥤Jump! Shake (Seaberry)熱情的沙漠 可轉燕麥奶做純素😍$68- 市面唔覺有seaberry飲品,人生第一次食seaberry😌又係歌曲名取名👍🏻餐廳用音樂做主題,一星期有幾晚都會有音樂表演。可惜今次去食午餐,下次要試吓晚餐聽埋歌😝 餐
之前bookmark過但結業都未去過,而家重開快啲去試試。

食物
🥗猴頭菇漢堡(純素)$130

🥗Keto all day breakfast

餐廳用音樂做主題,一星期有幾晚都會有音樂表演。可惜今次去食午餐,下次要試吓晚餐聽埋歌😝 餐廳主要是為少數族裔、婦女和青少年提供培訓計劃和就業機會,仲有派飯活動。大家多啲去支持啦💪🏻
猴頭菇漢堡
猴頭菇漢堡