之前見到Beans同我想和你無所事事聯成推出咗期間限定「FXXK PUTIN」,收入會全數捐比英國組織Save The Children用於烏克蘭人道援助,今日啱啱好去沙田就特登搵到間分店幫襯下💙💛到店就見到幾醒目既廣告立牌,揀咗少甜,見到杯嘢個名就叫烏克蘭🇺🇦$35,不過落單過程就唔算好愉快?店員一張poker face咁黑面問我冰同甜度,好細聲又語速好快,我都要反應下佢係問我啲咩😥想confirm多次但又有啲唔敢?唔知係因為杯嘢會全數捐冇乜賺,我又冇揀其他所以有啲嬲緊我😂杯嘢出得好快,不過我返去商場影完發現個封口有個細窿,啲嘢會漏咗出黎😅又唔想返去再封,驚店員會覺得我麻煩😅返屋企飲下,有啲菠蘿味,冰都溶得七七八八本身又係少甜所以基本得少少~甜同埋一啲啲酸,好似M記既菠蘿特飲不過冇菠蘿😂期間限定「FXXK PUTIN」 6.5/9其實我平時好少幾乎唔飲果啲嘢,今次特登黎打卡純粹為支持良心店幫助烏克蘭。講真杯嘢如果唔係因為呢個title同埋會全數捐款就真係冇乜特別😅不過就好似賣旗咁喇,個貼紙冇乜重要,重要係心意姐。另外我知只係買杯嘢又冇另外比10%服務費,可能又唔好彩撞到店員心情比較差

期間限定「FXXK PUTIN」 6.5/9

另外我知只係買杯嘢又冇另外比10%服務費,可能又唔好彩撞到店員心情比較差?但真係好少遇到咁黑面既店員喎😥杯嘢就唔理啦,都係叫買份支持,但店員咁我諗應該冇下次啫。
TakeAway