2023-03-07 72 views
紅椒力量一直係我嘅飯堂,選擇多同埋抵食。晚市提供多款套餐,仲有雙人套餐提供,套餐包埋餐湯同嘢飲,選擇都幾多下。凍檸茶同凍奶茶,好大一杯,茶底好香,好飲。餐湯揀咗羅宋湯,湯底飲落出少少檸檬味,應該加咗檸檬豐富咗調味,唔錯。扒餐送埋餐包同牛油,餐包送上來熱笠笠,OK。雙拼扒餐揀咗西冷牛扒同鰻魚(半條),半份鰻魚都幾大下,有成塊巴掌咁大。西冷牛扒好大一件,食落唔會好鞋,牛肉味都好重,就哩個價格黎講,質素算好好。伴碟仲有薯菜同埋意粉,成份大到一個女仔都食唔曬,抵食。XO醬海鮮炒烏冬,哩份小炒幾有鑊氣。海鮮種類好豐富,有蝦,青口,墨魚仔同魚糕。烏冬食落勁彈牙,XO醬比得都幾多,每一啖烏冬都嗦曬XO醬,好味。哩間鋪頭係紅磡做咗好多年,都係街坊幫襯,唔錯。

凍檸茶同凍奶茶,好大一杯,茶底好香,好飲。
凍檸茶同凍奶茶

扒餐送埋餐包同牛油,餐包送上來熱笠笠,OK。

雙拼扒餐

XO醬海鮮炒烏冬

哩間鋪頭係紅磡做咗好多年,都係街坊幫襯,唔錯
2023-03-06
$90 (Dinner)
凍檸茶同凍奶茶
雙拼扒餐