2016-07-12 1070 views
順興茶檔好近順興茶餐廳, 搵到去街尾先知行錯路~ 大家都小心啦滑蛋係豬仔我或者係好多人既favour , 之前睇左好多食評都讚佢好食, 蛋夠滑, 豬仔今日就黎試下啦黎到大約13:30, 唔多人都唔駛排隊, 好快咁搵到位仲叫左個三寶滑蛋~ 雞蛋煮得岩岩好, 夠滑叉燒, 牛肉同蝦都只係點綴~ 主角的蛋真係幫到唔少手佢地個豉油應該自己調配的, 每個飯都跟個細細既甜豉油汁, 份外珍貴加在滑蛋飯上, 支係好好味呀幾樣可惜的都係環境啦!熱辣辣的情況下,係街頭食個飯, 真係唔係人人頂得順好彩豬仔我為食底之餘又唔怕熱對我絕對無問題的~ 而且咁食先有風味架嘛另一樣可惜既係個滑蛋唔夠厚身, 食到咁上下, 就覺得個滑蛋唔夠多, 變到個飯好dry , 成為左個甜豉油碟頭飯~~~行過朋友可以試下呀

雞蛋煮得岩岩好, 夠滑
叉燒, 牛肉同蝦都只係點綴~ 主角的蛋真係幫到唔少手

加在滑蛋飯上, 支係好好味呀

好彩豬仔我為食底之餘又唔怕熱
對我絕對無問題的~ 而且咁食先有風味架嘛

行過朋友可以試下呀
三寶滑蛋飯
2016-07-12
$53 (Lunch)