好味吖!#酸菜鐵鍋米線-#酸菜魚 $70嘩,呢個酸菜魚食到好滿足,個酸好爽,唔會太酸,剛剛好。而且佢唔係油膩,好容易入口。另外份量方面,佢都多魚肉嘅。都算係對得住價錢嘅,但配菜就無乜,如果唔care配菜都可以試下。重點係佢個算係好味嘅👍🏽👍🏽#美國安格斯牛小排 -山城拌麵 $88牛肉很韌,味道還好,最驚喜係拌麵好好味,辣辣地,又唔會好辣(個人覺得),而且味道唔係好濃好濃果種。另外,佢有額外配一碗仔湯,我估應該係用嚟溝落D麵到,不過就有d鹹,所以我無點飲。BTW如果我下次再去都會再食👻#紅糖糍粑 $42好鐘意食糍粑,其實就係普通糍粑,但呢到糍粑入面有核桃,幾好味啊。😬👍🏽下次再去,我會再叫呢個。😬👻👻三樣嘢加埋220蚊埋單,因為有加一。🥹#麻小二👈🏻推薦吖!
好味吖!

#酸菜鐵鍋米線-#酸菜魚 $70
另外份量方面,佢都多魚肉嘅。

#美國安格斯牛小排 -山城拌麵 $88
BTW如果我下次再去都會再食👻

#紅糖糍粑 $42
下次再去,我會再叫呢個。😬👻👻

三樣嘢加埋220蚊埋單,因為有加一。🥹

#麻小二👈🏻推薦吖!
2023-03-02
$220 (Dinner)
  • 紅糖糍粑