2023-04-23 88 views
收工搵食系列:新蒲崗都算系多野食,而在mikiki就有一間無論午餐定晚餐都唔錯嘅選擇,好岩唔想食太貴又想食好d嘅朋友~豚豚食堂 Menu選擇多元,想食日式定食嘅你就一定唔好錯過~除咗招牌丼飯,還有便當、咖喱、麵食、串燒小食等,選擇困難症嘅我都睇咗好耐先決定到😂。✨自選一人定食($92)✨吉列炸蠔(散點$30/跟餐免費)✨串燒雞翼($35)一人定食包括味噌湯、開胃沙律(半隻滷蛋同粟米粒)、主食同自選小食一份。主食當然要食我最中意嘅牛丼,雖然同吉X家好相似,但系肉更多份量更足,滿足~吉列炸蠔大大粒,不過炸粉略嫌太厚,但勝在蠔肉大粒。另外雞翼怪表示唔可以唔食雞翼,擠上檸檬汁清新解膩。

✨自選一人定食($92)
✨吉列炸蠔(散點$30/跟餐免費)
✨串燒雞翼($35)