最近開始做Gym嘅男朋友🦭而家餐餐都要食雞🐔雞胸雞肉雞脾 雞全部都係雞😂今朝佢做完Gym同我出街街搵食😋見到雞翼山個招牌..佢二話不說就拉埋我衝左入去啦💪🏻雞翼12隻(3款口味) $128我哋揀咗黑松露雞翼、吉士鹹蛋醬雞翼同埋港式避風塘蒜香雞翼😋哩三款完全滿足到重口味嘅我 同埋男朋友對雞肉嘅需求😂簡直係win win雙贏嘅選擇👍🏻我覺得最出色嘅係避風塘蒜香雞翼😋蒜香味濃而且有啲啲辣辣地好惹味🌶加上雞翼岩岩整起即刻放上枱!真係唔覺唔覺好快食晒🥰男朋友鐘意吉士鹹蛋醬嘅味道🤤雞翼大大隻沾滿鹹蛋醬😎味道濃郁而且啖啖雞肉肉汁Juicy!4隻入面佢啪左4隻...一隻都唔留俾我試下😂黑松露醬搽滿雞翼嘅上上下下左左右右🤤有香濃嘅石油氣味!黑松露愛好者嘅我🐹每隻都食得乾乾淨淨😋不要儀態一人A餐$63哩個A set幾抵食又好味!大大個雞翼丼飯🤤仲有滑蛋同蘑菇醬👍🏻蝦多士香脆可口😋雞翼有原味同玫瑰味揀🌷我哋揀左原味雞翼😋原味雞翼帶啲啲蒜香味!雞翼都幾大隻 丼飯都幾大碗!同不過我覺得醬汁略少啲啲😂下次叫佢多醬撈飯先正!鋪頭座位唔算好多🤔所以好多人都排隊叫外賣😂下次收工經過可以加餸返去食啦!

雞翼12隻(3款口味) $128

不要儀態一人A餐$63

鋪頭座位唔算好多🤔所以好多人都排

隊叫外賣😂下次收工經過可以加餸返去食啦!