2022-06-03
返工都好忙,冇乜機會食到海鮮同生果,自己一個求求期期就算,今日咁岩問開朋友去康怡廣場嗰邊交收,交收完就去咗AEON行吓🙊 喺下面就聞到鋸扒嘅味道,就專登循住香味上咗去3樓今日悶悶地一於獎勵吓自己,幾特別嘅係我見到佢會用生果配搭扒餐🤓又幾得意喎我就試吓食蟹加菠蘿配搭嘅扒餐,除咗啲蟹膏好多好正之外,鐵板製作嘅菠蘿特別鮮甜😋好耐冇食過蟹啦😮💨平時咁忙咁攰當然都想會有人服侍下啦,一入門口首先有店員問我堂食定外賣,可能因為我比較夜先收工🫥但係店員見到我咁攰都唔敢怠慢即刻安排入座,坐低就隨即俾Menu我,我好快就揀咗蟹配菠蘿鐵板餐,嘢飲我就冇叫啦,最主要係我飲水就夠,keep fit😜座位大概坐左六成人,店員都會同客人傾吓計,知道大家工作辛苦都會問候下,唔錯喇~到我埋單店長友善咁同我講下次見,其實好多餐廳都少咗呢一種禮貌,但係呢一間餐廳起碼比到我賓至如歸嘅感覺😬下次一定會再幫襯㗎~