今天去食午餐,因為工作人員最近門口的就是收銀櫃檯,我走到收銀那裡同那個收銀女人講,唔該我哋5個人,然後他態度極其惡劣,佢話喺嗰度排隊啦,我答哦排隊就可以嗱,佢又答我喺嗰度排隊啦!呼喝人,我哋第一次來,點知唔洗登記,就咁排隊呀,問下都比人喝,戴住口罩都睇到佢眼神,不知所謂,人哋禮貌問佢,佢就呼喝人,依家咩事呀,新年流流,咁唔鍾意做咪做啦,服務行業咁樣對客人,請到呢d咁嘅質素既人,就係幫老闆倒米,好彩入到去個waitress 姐姐好好人,令我地食得好開心,balance 番個情緒,出品方面中規中矩,價錢係好抵嘅,不過如果冇人窒住哂,條氣會順d囉!

2025-01-31
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$96 (Lunch)