係app落咗單,時間係8:45,之後行咗一陣再過去,本身食過好多次都知起碼要等10分鐘以上, 於是我哋9點過返去發現檯上面冇外賣,咪一直企係度等,等到9:15,個女員工一直坐係度嘅,冇問過我哋單號而當時好靜,一個客人都冇,我哋亦一直冇見到有外賣放出黎,結果佢無啦啦大叫:「你哋企係度咁耐係等咩架」個下真係O咗嘴,你講笑啊?一直企係度等緊外賣,你都識講等咁耐等咩,其實等都唔係問題,態度先係討厭,俾錢換黎咁嘅態度,加上入面成堆雜物又熱死辣辣冇風,最好係我特登企係度等咁耐啦🙂食過好多次都覺得冇問題,係之前冇堂食個時好多人買外賣佢態度都唔太好,估唔到依家一個客都冇都可以咁嘅態度,咁你唔耐煩就唔好出收銀serve人啦🙂我俾服務1但係如果可以0嘅話一定係0,建議大家唔好去幫襯🥰食物質素還可以,不過拎到個刻個外賣已經變咗微溫,而唔係熱辣辣,食物質素總評分2

TakeAway