2018-10-10 575 views
今日放假去左元朗泳池swim完,正想去搵食,行行下落雨,搵地方避雨時比我遇到j大呀(個招牌😈)。潮文有教,有j大既地方應該無咩伏既,抱住有瓦遮頭既情況下又有個beat從五藏廟激烈禁同雨水crossover,一試新野既心情向舖頭一步一步走向,睇睇j大大有幾勁先。入到去望下個餐牌,食物相同食物名不斷係我眼中飛入大腦,肚就不其然打了廣東話九聲聲調報出食物既好味先後次序。我叫了個韓式雞肉包,轉餐加個cream soda,禁先係美式風格。五分鐘左右包到,咬一啖,包既脆度剛剛好,feel到包係有烘,雞肉加上韓式sauce,都係第一次食,果然店名無fake人,小店老板不會因小店開係橫街,做足咪又係fastfood唔做足都有飽肚既感覺心態,加分。以呢個物價高到我都望唔到既小港口中,呢間快食小店又可以係我元朗食店list度留名了。

韓式雞肉包餐
2018-10-09
$28 (Lunch)
韓式雞肉包餐
  • 韓式雞熱狗