2023-01-02 57 views
最近放聖誕假 咁啱今日天氣好好 啱晒去啲郊外少少 空氣又清新嘅地方🫶🏻之前去過西貢嘅呢間覺得唔錯 發現原來錦田都有 就試下有咩分別啦!叫返上次都食過嘅和牛toast 同埋黑松露蟹肉toast 因為覺得真係好好味 所以真係要翻叫果然就算兩樣都係麵包 都覺得可以一試再試!無後悔!另外嗌咗蛤蜊巧達湯 同埋 抹茶紅豆Dutch baby pancake個湯都係配兩舊細細的法包 係同之前啲toast唔一樣嘅 好有心思~入面都有好多蛤蜊 薯仔等等 好足料👍🏻個pancake一樣不會令人失望🥲想每一款都試埋佢嘢飲方面叫咗抹茶鮮奶 有濃濃抹茶香🍵 Dirty啲牛奶好香滑,奶同espresso嘅比例啱啱好👍🏻重點係環境真係好靚 仲有個可以影相嘅小庭園 啲陽光仲可以透過落地窗射入嚟 絕對係九龍過嚟都唔會後悔嘅餐廳!