2017-11-07 299 views
難得老公放假,又係去下午茶既日子呢;今日重好忙,下午茶完去買衫換季,冇耐就晚飯,跟手去睇戲。好耐冇試過一日2餐都出街食呢老公冇乜心水想食乜,我就諗起之前都係意粉360度食過窩夫,印像中都幾好食的,又諗住冇幾耐又食晚飯,我唔想食太飽;所以就提意去意粉360度食下午茶啦。結果,我真係十分之後悔,D野十分之唔好食,比我既印像差左好遠。落完Order冇耐,凍檸茶就到啦,意粉360既檸茶,真係好飲過Pizza Hut既好多好多,雖然唔係十分美味,但係係正常囉。Pizza Hut的檸檬茶,真係飲一次罵一罵,但自己係檸茶精,出街就係要飲檸茶。嘩,老公個下午茶,真係難食到...個鐵板牛柳好似牛肉乾咁,咁大間餐廳,點解會整到D咁差既水準出黎?好彩個湯意粉都冇乜點,但老公食到黑晒面,話整到咁,係屋企煮都好食過佢啦。我點既三文魚沙律窩夫,咁...好似冇之前果D咁好食,但都OK既。其實今餐就唔係貴,加埋一都只係130有找,但就真係冇之前我印像中咁好食,覺得唔值130蚊囉。
。好耐冇試過一日2餐都出街食呢

凍檸茶

鐵板牛柳湯意粉

三文魚沙律窩夫

2017-11-06
$65 (Tea)
凍檸茶
三文魚沙律窩夫