難得今日假期,hea行商場係正常吧?最後行左去piago,上左milk top買雪糕食,呢間雪糕店平時都好少食,對我黎講,啲雪糕脂肪真係好高。糖又多,最後一定浪費左我果日既運動😂😂😂😂不過今日都係頂5住心魔既誘惑,叫左杯雙球。分別係綠茶同黑芝麻。哇綠茶真係無得輸,濃郁,又有香味,好似日本食果啲咁,擺左响外邊2-3分中,都未開始溶,都幾硬身,我個人好中意呢種質感既雪糕。黑芝麻本身係我至愛,又係無得輸,黑芝麻味道長留在囗腔,我真係好中意,下次要買雙球黑芝麻,try咖啡都好一個整天既假期,可以去運動,運動完有朋友請食午餐,好感恩,食完再去行emax shopping,夾埋糖果(rabbit),再坐shuttle翻九龍灣,食milk top,以雪糕作結。好開心😍😍😍😍😍雖然操完circuit 博頭痛到死,不過都係滿足既一日
難得今日假期,hea行商場係正常吧?

綠茶黑芝麻雙球雪糕
2017-04-13
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
綠茶黑芝麻雙球雪糕
  • 黑芝麻雪糕