2021-04-17 264 views
有人每次出中環都會諗起呢間小店,點都要來chill chill 🍺 佢話以前係自己一個去獨食的,而家就有我陪佢啦☺️唔少外國人都會坐係門口高枱飲啤酒,好寫意。我地就坐入面享受昏暗的燈光同聽音樂😆😆 環境十分之舒服,好似置身於外國酒吧之中🤠Fish & chips是必點的,上次食了無添加的Signature所以今次試試有味的lemon pepper,多了黑胡椒的點綴,更香。但又唔會搶了魚的鮮味😙炸魷魚圈又是這店他的最愛,食過就知點解咁難忘~ 炸粉一D都唔硬,好鬆脆,好好食,魷魚好飽滿juicy,唔會似出面炸到乾,連魷魚都縮埋🤣 呢度係D魷魚圈上面加了柚子醬汁,好fresh 好清甜🤤今次試埋炸蝦🍤 望落去係日式炸蝦D樣。但食落有驚喜,有啖啖的牛油蒜蓉味😍 好香好惹味!!Cocktail 點了 Pineapple Chunk & Sour Diesel 🍸 酸酸甜甜混少少酒精,清一清剛剛的熱氣😙

• 炸魚薯條
  • 炸魷魚圈