2023-04-28
放工約左班朋友仔食飯 之前經過好想we corner 今次就約 埋班fd 一齊食 炸薯條配黑松露醬 即炸薯條超脆超好味 加埋個黑松露醬真係 無得輸! 成個配合好邪惡 食到完全停唔到爆汁芝士小龍蝦肉牛角包配蕃薯條 牛角包好鬆脆 芝士龍蝦肉放係牛頭角包入面 一咬勁juicy 夾埋一齊食又match 出面好小見 食完好想再encore 花雕蟹黃軟殼蟹燴意大利飯 本身我係意大利飯粉絲 呢碟意大利飯上面有原隻軟殼蟹 另外仲有d菇去點綴 成個口感好出色小茴蕃茄手撕豬手工意大利麵 手工意大利麵口感軟硬適中 食落好煙煙韌韌 手撕豬肉質好嫩滑 蕃茄醬超濃 令到成日組合更加出色蒜香左口魚裙邊手工扁意粉 呢個意粉超重蒜味 令到成碟意粉更香口 左口魚肉好嫩滑而且唔腥 另外仲有白菇同洋蔥做配料食到停唔到口中炸雞翼 雞翼炸到外脆內軟 脆度岩岩好 另外雞翼仲配埋辣粉令到味道加出色
炸薯條配黑松露醬
爆汁芝士小龍蝦肉牛角包配蕃薯條