2023-11-17 88 views
🏵️重慶麻辣烤魚鍋🏵️睇到都流晒口水呀♾️食重慶麻辣♾️係要好鐘意食辣先會食,重慶既味道一直想食,成個鍋既麻辣都好刺激♾️香濃又香辣♾️原汁原味夠正宗,加上佢既魚肉鮮嫩柔滑,經過重慶調味♾️食起上黎更加惹味♾️烤魚既表皮會特別香脆♾️成個鍋都好好食🏵️麻辣小龍蝦🏵️今日既放題好豐富♾️仲有小龍蝦可以任食,係麻辣口味呀♾️真係鐘意食辣既我地♾️今餐好滿足,肉質好鮮♾️食左勁多!🏵️西班牙黑毛豬🏵️呢款豬肉係高品質又好靚既♾️首先佢脂肪都好平均♾️好有豐富既口感♾️而且食落去唔會鞋口♾️薄薄地成塊放入口♾️係好好食♾️呢款豬肉用來打邊爐就係勁正🏵️Q彈鴨血🏵️我地都鐘意食鴨血♾️佢主要係用鴨血凝固咁製成,質感係同名一樣咁Q彈♾️食起上來有口感,仲要吸左勁多汁,又辣又刺激♾️鴨血好有營養♾️食多幾舊都唔怕🥁🥁好抵食,成個任食都好多選擇,好豐富,食物既質素都好好
🏵️重慶麻辣烤魚鍋🏵️
🏵️麻辣小龍蝦🏵️
🏵️西班牙黑毛豬🏵️
🏵️Q彈鴨血🏵️

🥁🥁好抵食,成個任食都好多選擇,好豐富,食物既質素都好好