2016-11-14 109 views
老板亦都係餐廳既主廚,樣樣野親力親為,食物既質素當然有有保證, 可惜餐廳既裝傷都偏簡單,無居酒屋既感覺,唯有靠食物搭救啦....就講一講幾款我鍾意食架啦香橙焗銀鱈魚 ,一向食開燒汁配燒銀鱈魚, 以為已經係銀鱈魚既最佳煮法, 但估唔到呢碟野癲覆了我既想法, 好refreshing既香橙酸酸甜甜,同銀鱈魚出奇地夾,而銀鱈魚亦都好嫩滑,好好食海膽手卷, 我好鐘意食海膽,見到佢有緊係即刻叫一個黎試下,每個手卷都有3大塊海膽,唔係一pat野咁, 所以睇到已經覺得好開胃, 海膽入口即溶,咸咸地又好鮮甜刺身盤,魚生擺到成朵花咁,勁靚,好有心思,仲要係俾魚腩既位置我地, 好肥美,入口即溶, 滿口都係油脂香, 其他刺身亦都好正, 帶子好鮮生,大大塊!炸雞翼, 呢款雞翼真係好岩我食, 佢唔係用吉到豬扒既炸粉, 而係用鷹粟粉?烤粉仲要落左鹽,食落又脆又咸香,好鍾意食!!係我細果時食過既味道, 第一次搵得返!而雞翼既肉唔會太肥,D肉都幾實淨,好味道!野飲方面,主要都係汽水,如果驚肥既人可以揀Watson's既雙效茶,去口中油膩一流

刺身,魚生擺到成朵花咁,勁靚,好有心思,仲要係俾魚腩既位置我地, 好肥美,入口即溶, 滿口都係油脂香, 其他刺身亦都好正, 帶子好鮮生,大大塊!

2016-07-25