2018-11-21
開心食放題,唔開心都要吔放題,食放題係治癒受損心靈既不二法門。個人黎講,好鍾意食放題,因為可以任叫任食,食一餐可以抵擋全日,唔使再食飯,當然仲要孖住又係一樣咁擦得既老死一齊食先至夠晒爽歪歪日式放題,刺身一定不可或缺。一間日式放題好唔好,刺身已經完全可以分出高下我可以好肯定咁講,呢間放題係值水回票價既刺身基本款有甜蝦、海蝦、赤貝、帶子、希靈魚、象拔蚌同埋池魚王~任君選擇但刺身好新鮮,無雪味。北海道帶子、象拔蚌、赤蝦等番點左3轉食咁多間放題,呢間屬於高水準之一仲要竟然有唔係唔係間間有既松葉蟹腳 唔好以為刺身先回本,特色壽司都一定要試,細細件又好味,當中最比較推介係三文魚腩壽司炒蜆好味,一定要試特登叫番叫番個菜中和下串燒都有好多款,當中我推介串燒舌,唔靭、好好味,我食左5串呢個焗蠔好正好好味,個醬特別正~~值得點完又點炸物必點系列~~芝麻雞翼~炸榴槤波波,咬落係醬爆,粒粒鬆脆,好食當然唔少得天婦羅啦!脆卜卜、熱辣辣,又唔會過份油膩,內裡有汁,冇過份乾身,唔錯!每次例點雪花肥牛鍋~~份量唔算多~一個人都可以KO~甜甜地又可以食下菜MOVENPICK同哈根大師& MILK TOP雪糕雖然唔係任食
我可以好肯定咁講,呢間 放題係值水回票價既
但刺身好新鮮,無雪味。北海道帶子、象拔蚌、赤蝦等番點左3轉
食咁多間放題,呢間屬於高水準之一
仲要竟然有唔係唔係間間有既松葉蟹腳
唔好以為刺身先回本,
特色壽司都一定要試,細細件又好味,當中最比較推介係三文魚腩壽司 炒蜆好味,一定要試
特登叫番叫番個菜中和下
串燒都有好多款,當中我推介串燒舌,唔靭、好好味,我食左5串
呢個焗蠔好正好好味,個醬特別正~~值得點完又點
炸物必點系列~~芝麻雞翼~
炸榴槤波波,咬落係醬爆,粒粒鬆脆,好食
MOVENPICK同哈根大師& MILK TOP雪糕雖然唔係任食,但係都起碼每人一杯雪糕送,1人1個
好多食放題見到有MILKTOP,所以即點
所有野都係畫紙點店員送上枱,包括 甜品,甜哈好有heart,好少放題連甜品都無整到咁五,麻薯外面放題好少可有得點,好味~
-呢間放題值得推介,食品選擇頗多,賣相也不錯
-價錢同出面既放題相若,食材煮得新鮮,算得上優越
-食物的味道,比其他放題的水準還要高
-基本上點的數目都齊,唔多漏單,有求秒應機又積極主動又無黑面,咁忙黎講佢地服務態度都算幾好,抵讚!👍👍👍
-價錢中等,喺尖沙咀黎講價錢算係咁,坐得舒服,地方又就腳,有機會會再幫襯