2017-04-10 138 views
同朋友食飯通常都選擇困難症,揀放題就最好,咩都食到!呢間上樓既放題,選擇都多!由前菜、刺身到人氣、一品料理,揀極都有!吞拿魚、海膽赤蝦壽司細細件,特色之如又可以食多幾款壽司!細細手卷,即場整,紫菜仍脆脆!我去食放題都會點個粥食,總覺得食左咁多油膩野想食粥清清,呢個元氣鮮蟹粥,有粟米做配料,鮮甜蟹味!燒物有芝士煙肉焗蠔、韓風香辣雞翼,七味香蒜燒茄子係足料,一定要夠多蒜,茄子肉都滲透著蒜辣味!突然全場熄燈,果時都嚇一嚇以為停電,跟住就聽到生日歌,餐廳一早準備好壽司蛋糕送俾今個月生日嘅客人,非常有心思!而壽司蛋糕上嘅蠟燭,係好似煙花咁,不斷響黑一片嘅環境下閃,真係好驚喜! 直至到蠟燭停咗,生日歌亦都停下,燈都已經亮返,好感謝友人同餐廳嘅準備!
同朋友食飯通常都選擇困難症,揀放題就最好,咩都食到!

吞拿魚、海膽赤蝦壽司細細件,特色之如又可以食多幾款壽司
細細手卷,即場整,紫菜仍脆脆!

• 元氣鮮蟹粥