2017-08-01 275 views
開始對放題的興趣大了,今晚去銅鑼灣casing之後,我地去銅鑼灣廣場二期搵食,最後選擇了滿屋的放題第一round必定係刺身:貪心嘅我絕對叫齊咁多款:三文魚肥美濃郁的油脂味道,油甘魚透亮,天使蝦似泰式蝦,大赤貝海鮮味較腥但爽囗,大赤蝦大隻,可比美牡丹蝦的秥口鮮甜,帶子較細粒,希靈魚本來囗感特別似魚春,爽脆,北海道角螺爽口,甜蝦蝦肉質味道較甜接住壽司:黑松露牡丹蝦壽司,黑松露濃香加上鮮味的牡丹蝦,三文魚腩壽司油脂香,高貴的和風牛肉壽司,汁燒芝士北海道帆立貝壽司淡淡芝士配帆立貝,芝士長腳蟹棒壽司,醬燒芝土鮮蝦壽司,仲有大大件的焦糖鵝肝壽司鹽燒牛舌的油脂美味,甜甜的燒有機日本蕃薯仔,芝士年糕好香,滿醬汁香味的燒鰻魚,酸甜的焼有機鮮菠蘿飲品選擇頗多,荔枝,提子味及啤梨不只外表吸引,味道也可以 係半自助區擺放著爆谷機同棉花糖機,真好玩比大家自制一下小甜點竟然有熱飲提供,真貼心

第一round必定係刺身
刺身拼盤

接住壽司

燒鰻魚。鹽燒牛舌
燒菠蘿。芝士年糕

飲品選擇頗多,荔枝,提子味及啤梨不只外表吸引,味道也可以
荔枝及啤梨飲料
啤梨飲料

竟然有熱飲提供,真貼心
棉花糖
爆谷機