2018-10-21
食放題食咗好多次,都係大喜屋比較穩陣,所以今次又黎大喜屋食刺身當然係放題必點的,大喜屋有池魚王哦,其他放題店唔一定有架,所以我地encore咗幾轉,劍魚腩都好香油味,都係十分推介嘅除咗刺身,都會叫熟食啦,黑糖網燒牛仔肉係好有特色嘅,外表非常靚,中間透紅,雖然係放題任點嘅,但質素都穩定燒物方面,呢度有牛舌,真係非常好哦,因為燒牛舌係我地黎放題必點的,呢度牛舌味道夠,而且夠爽夠煙韌,質素唔錯,拍得住出面逐件計錢嘅餐廳(我地琴日先食完燒牛舌)雞翼夠熱最後甜品當然要揀海鹽沖繩牛奶,因為出面好多放題店都冇呢款雪糕架,所以一定要試新野,呢款雪糕食落非常似奶蓋味,甚至比某牌子嘅奶蓋雪糕更有奶蓋味😂難怪幾乎枱枱都係叫呢款雪糕😎依舊滿意的體驗,食物幾個,服務迅速,放題穩定之選
雞翼夠熱
依舊滿意的體驗,食物幾個,服務迅速,放題穩定之選