2023-05-11
放題首選‼️任飲任食日式放題🍣必點松葉蟹腳🦀鵝肝|大拖羅|滿屋(荃灣)同朋友聚會唔知食咩好⁉️一於去食放題啦😆啱晒唔同人口味,想食咩都得🤭今日帶大家睇吓我心目中放題嘅首選—滿屋‼️睇完就知有咩吸引之處🤗超真心推介,叫幾多都得,又唔使自己出去攞,夠晒衛生🤣食過包你返尋味😏餐廳坐得好舒服,全部都係卡位🤗地方整潔衛生,環境好開揚,仲有窗邊位🤭餐廳食物款式好多,無論刺身或者熟食都做得好出色👍🏻而且上菜速度好快,落單好準確,絕對唔會漏單🥰店員仲好親切有禮🤗 餐廳有ABCD四款選擇,價錢$248起就食到喇👍🏻🌸今次我哋選擇咗D餐—極緻(大拖羅x海膽x鵝肝滄海三重奏)$528/1位,可以食2.5小時🤩慢慢食,唔使急🤭仲有Häagen-Dazs雪糕😍🌸食物款式有好多:刺身、壽司、火炙壽司、創作壽司、手卷、卷物、串燒、一品料理、燒物、煮物、廚師推介、天婦羅、炸物、經典組合、匠選組合、豪華組合、極緻組合必點:✨大拖羅—色澤美!入口即溶,充滿油脂✨中拖羅—肉質柔軟,魚味好香囉✨海膽—入口即溶,絕對冇任何腥味,好香濃,伴上大大粒鮭魚卵,口感更豐富🤤✨松葉蟹腳—隻隻腳都長過手臂,超巨型,好鮮甜‼️肉質一絲絲,蟹味超香濃
必點松葉蟹腳🦀鵝肝|大拖羅|
滿屋(荃灣)
必點:
✨大拖羅—色澤美!入口即溶,充滿油脂
✨中拖羅—肉質柔軟,魚味好香囉
✨松葉蟹腳—隻隻腳都長過手臂,超巨型,好鮮甜‼️肉質一絲絲,蟹味超香濃,好食過酒店👍🏻
✨赤海蝦—大大隻,肉質好新鮮彈牙,嫩滑香甜
✨三文魚—好肥美,充滿油脂香🤤
✨象拔蚌—爽口鮮甜好彈牙
✨北寄貝—爽口鮮甜好彈牙
✨帶子—好鮮甜,粒粒飽滿
✨香煎鵝肝-入口即溶,配上青瓜,不油膩,滿滿油脂香
✨汁煮鮑魚—炆得勁入味,入口超軟嫩,大大隻,比平時酒店食既更好食😍
✨御品鮑汁燴花膠—超大塊,肉質勁厚,膠質勁多😆食完皮膚都靚啲😍鮑魚汁超入味必點‼️
✨芝士釀蟹蓋—一上枱就已經好香,🦀蟹味好鮮甜
✨法國黃金螺—每隻都大大粒,爽口彈牙,醬汁好有風味,甜甜的,
✨串燒牛舌— 超嫩滑,仲好彈牙,從來冇食過咁好食嘅牛舌🐮👅
✨西京燒—魚質超香嫩,好鮮甜,魚肉甜甜的,煎得好香脆🐟
✨燒菠蘿🍍—好香甜,絕對可以中和口腔油膩感,更加開胃🤣
✨海膽櫻之戀🍣—一次過食曬最豪華既配搭,海膽、鮭魚卵、三文魚😍超鮮甜,口感豐富!
✨日本蠔鍋—蠔好多隻,粒粒飽滿,香甜新鮮,娃娃菜好清甜
✨雪花牛肉鍋—牛肉味勁香,係靚嘅牛肉,份量都幾多,有隻生雞蛋、香菇、金菇、娃娃菜,好豐富🤗
✨燒羊胺—鍾意食羊嘅幾得點,羊胺燒得好香,唔會有好大浸臊味,肉質唔老,保持住肉汁,都幾嫩🤤
✨蒲燒鰻魚—鍾意食鰻魚嘅一定要點‼️食返夠本🤤
✨黃金燒扇貝—芝士醬好多,扇貝味道好香濃🤭
✨竹笙瑤柱蟹肉翅—好多竹笙,超好食嘅碗仔翅,瑤柱味好香濃,蟹肉好鮮甜🤤必點‼️
P.S. 生日優惠: 凡4人惠顧,更可送蛋糕一個!記得要提早一日預訂!
食物✨✨✨✨✨
環境✨✨✨✨✨