2024-03-13 140 views
天氣又凍凍地,最鐘意食火鍋,今次選了火鍋放題為主打的餐廳,放題價錢由 HKD 218 起,有三款套餐任君選擇,我就選了套餐B,當中的美食包括了刺身、壽司、海鮮、炸物、燒物和甜品等等…出面仲有自助飲品,醬料同蔬菜,最欣賞呢到有自家製茶飲類👅👅而打邊爐用的湯底係一人一鍋,多達9款湯底選擇,我同朋友選了蟲草花松茸湯和花膠荳香魚湯🍲🍲放題點可以唔叫刺身,佢地啲刺身都新鮮,質量唔錯嘅✨✨最欣賞肉類也有不少選擇,其中澳洲牛肩胛肉眼質量好好,我都追加了好幾碟🐮🐮炸物都好吸引,即叫即炸,上到枱都係熱辣辣💫💫壽司控一定會叫軍艦和花之戀壽司,size細細件,選擇多味道也不差,過下口隱啱曬🍣🍣最鐘意呢到有多款甜品選擇,全部自家製,細細份吃了法式焦糖燉蛋、楊枝甘露、牛奶燉蛋白、藍苺芝士餅、抹茶芭菲,樣樣都好出色,非常高質🍮🍦🥧🍨牛之鍋真係做到好出色,歡迎大胃王挑戰,樣樣出色,款式多不勝數,下次一定會再光顧,再話比我知邊一款值得推介👍👍👍👍👍
天氣又凍凍地,最鐘意食火鍋,今次選了火鍋放題為主打的餐廳,放題價錢由 HKD 218 起,有三款套餐任君選擇,我就選了套餐B,當中的美食包括了刺身壽司、海鮮、炸物、燒物和甜品等等…出面仲有自助飲品,醬料同蔬菜,最欣賞呢到有自家製茶飲類👅👅

放題點可以唔叫刺身,佢地啲刺身都新鮮,質量唔錯嘅✨✨

炸物都好吸引,即叫即炸,上到枱都係熱辣辣💫💫